Tiden går för fort

Den springer iväg!!Och då tänker jag inte bara på att sommaren snart är slut. Min yngsta dotter(snart 16) har åkt iväg på konfaläger till Gotska sandön.I år ska hon vara med som ledare.Tänk va härligt,en hel vecka på Gotska sandön. Min äldsta dotter som är 18 år,ska nu i augusti flytta hemifrån!Till Stockholm! Men hallå,det känns ju som att det var igår man lärde henne cykla. Många frågar om det inte känns konstigt att hon flyttar  och det är klart att det känns konstigt men det är ju så det ska vara.Hon har fått jobb och ska flytta.Thats it. Men jag lovar,ju närmare den dagen kommer desto hispigare blir jag. Det kommer ju att bli så tomt utan henne. Jag önskar henne all lycka och hoppas verkligen att hon ska trivas.Det är ett stort steg att flytta från lilla Gotland till storstaden med allt det innebär.


gotland

underbara underbara Gotland. Tänk att man har det privilegiumet att få vara född och bo här.  Visst så här års invaderas vi av turister från världens alla hörn och jag kan inte sticka under stolen med att så i slutet på juli månad är de lite jobbigt.
Tänk er Gotland vintertid. Vi behöver aldrig stå och köa eller har problem med att hitta p-platser,men så här års blir det mycket köande. Sen är det stor skillnad på turister och turister.Det finns de som kommer hit och tycker att dem äger hela ön. De tror att det är okey att parkera bilen mitt i gatan och gå o ta en fika(hoppsan stod jag ivägen där ?) Men jag förstår inte hur dem tänker. Gör man så också i exempelvis Stockholm ??Tror inte det. Nu är den stora medeltidsveckan snart här och sedan börjar sommaren nalka mot sitt slut. Tråkigt varje gång m,en samtidigt så skönt.Det lägger sej ett fridfullt lugn över ön och man börjar upptäcka att gotlänningarna faktiskt är kvar. Man ser inte av dem under sommarmånaderna.
Det bästa av allt denna sommar-i princip ingen algblomning

Välkommen till min nya blogg!

Tjillivippen på er alla
Ska nu försöka att ge mej in i bloggvärlden.
Tänker skriva om lite ditten och datten.

RSS 2.0